Pusse opp, kjøpe eller bygge?

Går du med planer om å bygge hus eller hytte? Eller har du kanskje ønsker om å oppgradere eksisterende bolig til dagens standard? Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne den riktige løsningen for deg!

I Blink Hus Dale Malo er vi 12 ansatte fordelt på to avdelinger i Molde og Elnesvågen. I tillegg har vi egen tømrergjeng, Blink Snekkerne, med tilsammen 22 ansatte.

Vårt hovedsatsingsområde er Romsdalshalvøya, med kommunene Hustadvika, Molde, Gjemnes og Aukra som de største salgskommunene, men vi er også behjelpelig med hus og hytter i andre områder.

Vi hjelper deg gjennom hele byggeprosessen - fra prosjektering, utarbeidelse av søknader, prosjektledelse, oppføring og frem til ferdig resultat.

Hus for enhver smak

Liker du store vindusflater, naturlig lys og åpen planløsning, eller har du sansen for det tradisjonelle med klassiske og nostalgiske elementer? I katalogen vår finner du 24 ulike ferdighus - fra det helt tradisjonelle til det ultramoderne.

Bestill gratis huskatalog her.

Rom for tilpasning og individuelle ønsker

Selv om man tar utgangspunkt i et ferdighus, er det alltid rom for å gjøre egne tilpasninger. Vi har egen arkitekt på huset, samt et tett samarbeid med Mestergruppen Arkitekter, en av landets største kompetansemiljø på trehus med over 70 arkitekter og ingeniører. Med egen tømrergjeng, Blink Snekkerne, har vi en solid og faglig sterk håndverkerkompetanse internt.

Ta en kikk på vårt store utvalg av husmodeller her.

Det moderne huset Kongsberg  er et stilsikkert og romslig hus med en spennende fasade.

Hyttedrømmen

I vårt store sortiment av ferdighytter er vi sikre på at du vil finne en hytte som passer for deg og ditt behov. Vi har 17 ulike ferdighytter for fjellet og 8 ulike sjøhytter. I tillegg har vi 11 praktiske og kompakte BoSmart-hytter som gjør det mulig å realisere hyttedrømmen for enda flere.

Ta en nærmere kikk på alle våre ferdighytter her.

Blåtind er en moderne og stilig hytte som inngår i BoSmart-serien.

Pusse opp, bygge om eller bygge på?

Vi tar på oss prosjekter i private boliger, hytter, næringsbygg, landbruksbygg og offentlige bygg. Vi bistår gjerne med prosjektering, byggesøknader, tilbygg, påbygg, ombygging, isolering, skifte kledning og tak, terrasse og garasje.  Vi koordinerer arbeidet med alle involverte parter, og du trenger kun å forholde deg til oss.

Spør oss om referanser - vi viser deg gjerne noen av prosjektene vi har jobbet med.

Kontakt oss på tlf. 712 53 500, eller blinkhus@dalemalo.no, så hjelper vi deg  med å realisere hus- eller hyttedrømmen!

Følg oss gjerne!

Facebook og Instagram legger vi ukentlig ut inspirasjon, prosjekter vi jobber med og andre glimt fra det daglige arbeidet, både fra kontoret og ute på byggeplass. Følg oss gjerne!