Om Blink Hus sigdal

Vi er stolte av å ha vår opprinnelse i håndverksbygda Sigdal. Kvalitet fremfor kvantitet speiler stedet, og det er nettopp det vi i Blink Hus Sigdal er opptatt av. Kvalitet. Og kunder.

Blink Hus Sigdal har i over 30 år vært en aktiv og solid aktør innen boligmarkedet, og ble etablert av Kristian Vidvei og Gisle Knudson (Eggedal Sag) i 1983 i Sigdal kommune. Vi ble medlemmer av Blink Hus kjeden (da Byggeringen) allerede i 1986.

Fra å være 2 ansatte i 1983 er det i dag 20 ansatte i Blink Hus Sigdal, og totalt sysselsetter vi over 70 personer, iberegnet alle underentreprenører. Dette er stabile og godt erfarne underentreprenører, mange har vært med siden starten i 1983.

Allerede i 1991 startet vi med elementproduksjon, og var en av de første i kjeden som gjorde dette.

Fram til 2010 hadde vi vårt hovedsete i Nedre Eggedal, Sigdal kommune. I tillegg hadde vi i løpet av denne tiden avdelingskontorer både i Røyken og Asker. I januar 2010 pakket vi sekken og flyttet til by'n; i februar åpnet vi nytt hovedkontor i Bruveien 12, Krokstadelva. Hele administrasjonen ble samlet "under ett tak", kun produksjonen ble værende igjen i Sigdal.

I dag eies Blink Hus Sigdal av Gunbjørn Vidvei og Eggedal Sag.

Sigdal