Hver kunde er unik

Drømmen skal bygges, ikke knuses...

Når du skal virkeliggjøre boligdrømmen din er det viktig å velge en solid aktør på boligmarkedet, som skaper trygghet og tillit til at hjemmet ditt blir det du ønsker deg. Tillit til at det rett og slett er EKTE VARE du sitter igjen med når du flytter inn.

Enten du drømmer om et arkitektpraktverk eller en tradisjonell enebolig er det ikke bare sluttproduktet som skal være optimalt. Det å bygge hus er mildt sagt en omfattende prosess.

De som vil ha boligdrømmen realisert her er veldig opptatt av kvalitet og det leverer vi på alle plan.

- Noen av våre medarbeidere har vært med siden vi satte opp det første huset for over 32 år siden. Mye har skjedd siden den gang, men likevel er prinsippene de samme – trygghet, ekte vare, ærlighet og kvalitet.

- Drømmen skal jo bygges, ikke knuses.Sterk fagkompetanse

- Vi bruker kun lokale håndverkere og alle materialene vi bruker produseres her. Det skal være ekte vare gjennom menneskene,  og vi har sterkt faglig kompetanse i alle ledd innad i bedriften med både byggmestere, ingeniører, arkitekter og faglærte tømrere, forteller Gunbjørn.

Fokuserer på eksklusivitet

- Vi skiller oss ut fordi vi fokuserer mye på eksklusivitet. Og da mener jeg ikke bare det å bygge de største og flotteste husene. Det handler mye om prosessen, menneskene som er involvert og hele opplevelsen av det å bygge et nytt hjem. Det er en tyngde vi har som skiller oss fra de andre aktørene.

- Vår lidenskap ligger i å bygge kvalitet fremfor kvantitet og at kundene våre er fornøyde er den store motivasjonen vår for å fortsette å levere kvalitetshus år etter år. Og det er det ingen tvil om at vi vil fortsette med.

Velger du en lokal aktør med årelang erfaring, som er mer opptatt av ekte vare enn å bygge luftslott, har du et godt utgangspunkt for å komme vel i mål.

-  For oss er ikke et hus bare et hus. Vi bygger solide hjem for kundene våre og alle er unike, hver på sitt vis. Det som er viktig for oss er at jobben blir gjort ordentlig i alle ledd, og det kan vi garantere fordi all produksjon foregår i Sigdal av lokale ansatte.

Stolt av sin lokale forankring

Blink Hus Sigdal bygger kundetilpassede og arkitekttegnede hus. Fra Kristian Vidvei og Gisle Knudson begynte i det små med å selge hus fra en liten brakke i Eggedal i 1983, har bedriften vokst til å bli en solid aktør på boligmarkedet i Buskerud, Asker og Bærum.

- Vi er stolte av å ha vår opprinnelse i håndverksbygda Sigdal