Boen

Gulvet fremhever hjemmet! Som et bærende element for interiøret kan riktig valg av gulv utgjøre forskjellen. Finn stilen, så foreslår vi gulvet.

Parkettprodusenten BOEN vil gi kundene mer enn bare kvalitetsgulv. Med stilhåndbok og et sortiment som er delt inn etter stilretninger gjør BOEN det enklere å velge riktig gulv.

Sammen med interiørekspert Helle Tjaberg har vi funnet frem til fire karakteristiske stilretninger: Pure Nordic er ren og enkel design i nøytrale farger, som lener seg vakkert mot lyse tregulv. Modern Rustic er en avslappet stil som innbyr til kos og varme. Gulv med en rustikk overflate og tydelig særpreg gjør stilen fullkommen. Urban Contrast er en leken stil som tillater spennende miks av organiske former og klare farger. For et gjennomført uttrykk velger du parkett i grå eller mørkebrune toner. Classic Elegance er verdig, balansert og tydelig, med gjennomgående bruk av kvalitet. Et elegant eikegulv i farger som beveger seg fra gyllen til mørk brun understreker stilen.

Besøk www.boen.no for hele utvalget og flere tips, samt masse inspirasjon!

Andre leverandører