Lyssand, Frekhaug, Fakro

Lyssand vinduer
Når du skal velge vindu er det smart å tenke langsiktig. Det norske klimaet er røft, med kulde, nedbør og til tider ekstreme forhold. Lyssand er konstruert for vestlandsklima og holder garantert tett – uansett vær.

Med Lyssand Extreme får du 3-lags vindu med aluminiumsbekledning på utsiden, noe som både holder været unna og gjør vinduene tilnærmet vedlikeholdsfrie. Finnes i en rekke standardfarger.
Kanskje du også ønsker å slippe vindusvasken? Eller har behov for støydemping eller UV-beskyttelse? Benytt muligheten til å gjøre de rette vindusvalgene. Les om vinduer og funksjonsglass på www.lyssand.com


Frekhaug Vinduet

Det vakre håndverket og profilene med de utsøkte linjene har gledet mennesker i generasjoner. Hemmeligheten ligger vår kjærlighet for detaljer.
Har du et tradisjonelt hus eller en hytte på fjellet er Frekhaug det perfekte valg. Du får også et topp moderne vindu med de beste energimålinger og alle typer funksjonsglass. Bli inspirert på www.frekhaug.com

Fakro takvinduer
Fakro er en av de ledende produsentene av takvinduer, med 15% av markedet på verdensbasis. Fakro fås i alle størrelser, med en rekke ulike funksjoner. Se utvalget på www.fakro.com

Fordelene med Fakro,er blant annet:
Innbruddssikring: Alle Fakro vinduer er utstyrt med Top Safe, et spesielt utformet trygghetssystem som i prinsippet gjør det umulig å bryte opp eller demontere vindusrammen fra utsiden.
Bedre inneklima: Ventilen er selvregulerende, slik at trykket inne i huset styrer når og hvor mye ventilen åpner seg.
Mer naturlig lys: For å slippe inn mest mulig lys har ventilen blitt plassert i øvre del av karmen. Dette gjør at et Fakro vindu vil slippe inn ca 6% mer lys enn de fleste andre takvinduer.
Fleksibel hengsling: Vinduet Free Select kan åpnes både fra midt- og topphengsel, og skiftes med et enkelt grep.

Andre leverandører