Blink Hus blant Norges største hytteleverandører i 2021

Blink Hus var blant de aller største hytteprodusentene i Norge i 2021. Vi er nå Norges femte største hytteleverandør, og vi håper å få hjelpe enda flere kunder med å realisere hyttedrømmen i det kommende året.

Hytter til folket!

Koronapandemien har lagt reisebegrensninger for oss alle, og har ført til at en stor del av befolkningen ikke har fått gjennomført hverken sin årlige sommertur til sydligere strøk eller skiferie. Ønsket og behovet for å komme seg bort har tent hytteflammen i mange nordmenn det siste året.

«Det er selvfølgelig svært gledelig for oss at så mange kunder har valgt å bygge hytte eller fritidsleilighet med Blink Hus i året som gikk. Tiden under pandemien har vært tøff for mange, men å gang på gang få overrekke nøkkelen til en spent kundes splitter nye fritidsbolig har vært et lysglimt i hverdagen. For vår del, tror vi den store etterspørselen kommer av to ting: flere nordmenn har sett verdien av å ha en hytte å reise til, og de har vært opptatt av lokal kvalitet i leveransen

-Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Blink Hus

Hyttene nordmenn ser etter i dag

Noe av det viktigste for oss i Blink Hus er å kartlegge kundenes behov og hjelpe de å finne den perfekte matchen i hytteutvalget, og på våre hyttefelter. Enten du drømmer om en hytte ved sjøen eller en hytte på fjellet, har vi valgmuligheter i fleng – men det gjør ikke nødvendigvis valget så enkelt.

«Vi ser store variasjoner i hvilke hyttetyper kundene våre foretrekker, men hovedtrenden er at de ønsker en moderne og funksjonell hytte som bevarer den gode hyttefølelsen. Vår oppgave er å hjelpe de å finne ut hvilken hytte som vil løse deres behov på best mulig måte innenfor deres budsjett.»

- Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Blink Hus

En hytte på fjellet med store vinduer
Ser du etter en liten og funksjonell, men likevel flott og moderne hytte, kan BoSmart-hyttene våre være et godt alternativ. Her er Blåtind.
Er du på utkikk etter en større fjellhytte som har et tradisjonelt uttrykk, men med moderne funksjoner, vil sannsynligvis hyttene Hovden, Byrkjedal eller Haukeli passe deg godt. Trivelig i stua i Haukeli!
Elsker du alt som er moderne og minimalistisk, vil nok Grotli eller Jondal være sikre vinnere. Her er Grotli.
En funkishytte med flatt tak ved havet
Drømmer du å tilbringe sommerferien ved sjøen kan hytten Risør er perfekt for deg som foretrekker det moderne.

Les også om hytten som Kimberly og Sigmund falt pladask for.

Går du også med en drøm om å bygge hytte?

Vi i Blink Hus hjelper deg gjerne å komme i gang med prosjektet ditt. Ta gjerne en titt på våre hyttemodeller og se om du finner den perfekte hytten for deg og dine.

Lurer du på hva du bør tenke på når du skal bygge hytte? Blink Hus-selger Kjell Gunnar Wolden gir deg sine beste råd.

Ta gjerne kontakt med din nærmeste Blink Hus-forhandler for en uforpliktende hytteprat.


Skrevet av Hedda Ingeborgvik, Bennett Reklamebyrå