Blink Hus – lokal kvalitet

Lokal tilstedeværelse og lokal identitet er to av de viktigste begrepene som beskriver Blink Hus som selskap, håndverker og bidragsyter til samfunnet. Mye av grunnen til at vi identifiserer oss med lokal kvalitet er nettopp det – vi er lokale, og stolte av det.


Mike er en av våre lokale tømrere i Blink Hus. Her nyter han fjell og en vel fortjent pause i Molde. Foto: Halvor Sylte. Lokal kvalitet fra Blink Hus Dale Malo.

Lokal kvalitet er en totalpakke

Å påstå at noe har kvalitet, forplikter. For Blink Hus-forhandlere handler ikke kvalitet utelukkende om standard på materialbruk, men også om kombinasjonen av hvordan du som kunde veiledes, gode samarbeidspartnere, teknologibruk, og utførelse av håndverket.

- I Blink Hus overlater vi ingenting til tilfeldighetene, forteller Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i kjeden. Vi jobber hardt for en best mulig kundereise fra start til slutt, samt benytter et byggesystem som er treffsikkert på byggeplass og tegnebrett. Og vi er fleksible – kundene er velkomne med sine ønsker om tilpasninger, og vi gjør vårt beste for å løse utfordringene samtidig som kvaliteten ivaretas.

De gode håndverkerne er vår viktigste ressurs

Blink Hus Dale Malo hedret nettopp årets håndverker 2020 i sitt område. Som vanlig var det utfordrende å kåre vinneren blant mange gode kandidater, men til slutt falt valget på Stian Flønes. I juryens begrunnelse trakk de frem blant annet hans meget høye faglige nivå, og gode evne til å planlegge byggeprosessene. -Det Stian Flønes representerer er avgjørende for vår suksess nå og i fremtiden. De gode lokale håndverkerne er vår viktigste ressurs, sier Stian Moursund.

Stian Flønes (th) ble kåret til Årets håndverker 2020 i Blink Hus Dale Malo. Han fikk overrakt pris og premie fra kollega Daniel Iversen.

Velg noen som kjenner markedet

Mange av Blink Hus-forhandlerne har vært en del av sine lokalsamfunn i flere år, noen i over hundre år. Flere generasjoner har fått nytte av hus eller hytter fra Blink Hus, og det er ikke få unike kundeforhold som har blitt skapt gjennom årenes løp.

- Mange av forhandlerne har vært så heldige å få være med å bygge lokalsamfunnet rundt seg, og sett hvordan det har grodd og utviklet seg over tid; både byggene i seg selv, og familiemedlemmer. Et godt eksempel er Blink Hus Valvatne som holder hus på Stord. De feiret 120 års-jubileum i oktober 2020 og har bygd boliger for hele slekter siden starten. Blink Hus Stavseng blir som rene ungdommene å regne i forhold, med sine 100 lys på kaka i fjor. Å feire såpass store bursdager er ganske unikt i vår bransje, men ganske vanlig i Blink Hus, forteller Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef for Blink Hus.

Dette legger et solid grunnlag for at kunder kan stole på at din lokale Blink Hus-forhandler kjenner området du skal bygge i, og vet like godt om vær og vind, som om skog og fjell.

Du vil alltid få kvalitetsråd fra din Blink Hus-forhandler, og de er ingen døgnfluer, sier Stian Moursund stolt.


Deler av gjengen i Blink Hus Valvatne som hadde 120 års-jubileum i 2020. En unik og viktig erfaring i Blink Hus og hele vår bransje.

Dine valg har ringvirkninger

Velger du å kjøpe et hus eller en hytte fra din lokale Blink Hus-forhandler, bidrar du direkte til at verdiskapningen blir igjen i lokalsamfunnet.

- Blink Hus-forhandlerne er lokale selskap med lokalt eierskap. I tillegg samarbeider med lokale entreprenører og leverandører hele veien, forteller Stian Moursund. Rørleggeren, mureren og elektrikeren er lokale, og de er igjen på sin måte veldig viktige deltakere i prosessen.

For det man kanskje ikke tenker på når man gjør sitt livs største investering, er hvor mye positivt det gir tilbake til lokalsamfunnet.

Når du velger en lokal aktør, bidrar du også til å beholde arbeidsplasser, og at kompetansen utvikles og forsterkes over tid. Og slikt blir det lokal kvalitet av, avslutter Moursund.


Skrevet av Vilde Tinmannsvik, Bennett Reklamebyrå