Fem fordeler med ferdighus

Ferdighus er et begrep som ofte brukes om boligene som finnes i huskatalogen vår. Det er også én av veiene til ny enebolig med Blink Hus, og kanskje det beste alternativet for deg som ønsker å ta færrest mulige valg. Ferdighusene våre er geniale på ganske mange måter. Vi har samlet de fem største fordelene med å bygge ferdighus.

Bilde av eneboligen Farsund fra Blink Hus

1. Ferdig planlagt

Alle våre ferdighus er tegnet i tett samarbeid mellom våre arkitekter og boligutviklere. Når du velger et ferdighus, får du et hus som er designet basert på behovene vi opplever at kundene våre har i dag. Vi har gjort tenkingen og planleggingen for deg. Alt du trenger å gjøre er å peke ut det huset du vil ha, så bygger vi det for deg.

Bilde av knapp

Bilde av stuen i eneboligen Sandefjord fra Blink Hus
Ferdighusene våre kommer med en optimal planløsning for best mulig arealutnyttelse. Her vist i det moderne atriumhuset Sandefjord.

2. Finjustert over flere år

Når du velger et ferdighus, får du i mange tilfeller et hus som er finjustert over flere år, basert på kundenes erfaringer og boligrådgivernes tilbakemeldinger. Det er fordelen med å velge noe som har vært bygd og testet flere ganger tidligere. Mange av våre kunder ønsker noe som er enkelt og trygt, og med et ferdighus får du nettopp det.

Bilde av eneboligen Tønsberg fra Blink Hus
Eneboligen Tønsberg var den eneboligen vi bygde flest av i 2021, og er fortsatt blant våre mest populære modeller.

3. Den raskeste veien til ny enebolig

Når du går for et ferdighus som du ikke har behov for å gjøre noen tilpasninger på, blir veien til byggesøknad kortere. Du trenger ikke bruke tid på å finne ut hvordan du vil ha det, og vi trenger ikke bruke tid på å tegne huset på nytt. Du sparer dessuten deg selv for en del valg som må tas når du velger et ferdighus framfor et kundetilpasset hus eller et arkitekttegnet hus.

Bilde av eneboligen Hurdal fra Blink Hus
Du kan stole på oss, og du kan stole på våre ferdighus. Vi tilpasser våre ferdighus for å imøtekomme behovene etter hvert som de endrer seg.

4. Fleksibelt

En av de største fordelene med ferdighusene våre er at de er veldig fleksible. De kan tilpasses for dine ønsker og behov med hensyn til tomt, størrelse, planløsning, innredning, eksteriør og mye annet. Trenger du et ekstra barnerom? Ingen problem! Eier du en skrå tomt, men har forelsket deg i et hus for flat tomt? Ikke tenk på det – huset kan tilpasses.

Velger du å ikke gjøre noen tilpasninger på selve huset, vil du likevel få noen valgmuligheter. Du får blant annet velge mellom ulike kjøkkeninnredninger, gulv og fliser.

Bilde av stuen i eneboligen Tønsberg fra Blink Hus

5. Den rimeligste løsningen når du skal bygge hus

Å bygge et ferdighus, uten å gjøre noen tilpasninger, vil i de fleste tilfeller være den mest prisgunstige veien til en ny enebolig. Dette gjelder spesielt om du velger et av våre små ferdighus, som for eksempel Bamble eller Hurdal. Desto mindre størrelse og lavere grad av skreddersøm, desto lavere pris.

Bilde av eneboligen Hurdal fra Blink Hus
Eneboligen Hurdal er et kompakt ferdighus i vår kostnadseffektive BoSmart-serie.

«Huskatalogen vår har flere fornuftsbaserte modeller, hvor det er planlagt for rasjonell bygging med enkle detaljer og konstruksjoner. Med dagens utsikter for strømpriser, byggekostnader og renter, vil jeg påstå at dette er et fornuftig tankesett for de som planlegger å bygge sin egen bolig i framtiden.»

- Kjell Inge Søvik, salgsansvarlig hus og hytter i Blink Hus Dale Malo

Se alle våre ferdighus