Godt håndverk betyr alt

Fleksibilitet og godt håndverk – det er nøkkelen til at Blink Hus-kunder ender med drømmehuset i topp kvalitet. For byggelederne er det viktig at snekkerne har det bra på jobben, og at de tør å tenke selv.

skreddersom

Storslagen tomt krever storslagent hus!
På toppen av fjellsiden bak Holmestrand sentrum er et særegent hus i ferd med å ta form. I løpet av knappe seks måneder er byggeleder Roar Pettersen ansvarlig for at atriumhuset Sørvik, betydelig tegnet om og tilpasset tomtens unike egenskaper, blir levert til familien som avtalt.

BYGGER ÉN GANG
– Vi er helt avhengige av å ha et godt arbeidsteam når vi jobber med prosjekter som dette. Derfor er det viktig for meg at vi snakker sammen, at vi diskuterer muligheter og utfører arbeidet basert på kunnskap og faglig kompetanse, forklarer Roar Pettersen, byggeleder i Blink Hus Bjune. Med seg på byggeplassen har han én lærling og én tømrer. I tillegg holder Roar styr på at de øvrige underleverandørene gjør jobben sin.
– Målet vårt er å komme så nær kundens ønsker som mulig, og samarbeide tett i hele prosessen. De fleste bygger kun én gang i livet, og da er det viktig at alt blir som ønsket. Med fagkunnskap og mye erfaring skal vi være en god rådgiver og sparringspartner for kundene!

MYE INSPIRASJON
I Blink Hus Bjune er det nettopp kvalitet, tilpasning og leveranse etter plan som står i fokus.
Huskatalogen er viktig. Her starter kundereisen, og idéene om drømmehuset begynner å ta form. Katalogen skal først og fremst inspirere, og deretter skal vi være der som rådgivere i forhold til behov, tilpasning på tomt og muligheter for justeringer, sier Kjetil Gjerde, markedssjef i Blink Hus Bjune.
– Vi er i mye tettere dialog med kunden gjennom hele prosessen nå enn tidligere. På den måten skapes det forståelse for de utfordringene håndverkerne møter underveis, og vi samarbeider om de gode løsningene.

STOLTE HÅNDVERKERE

Godt håndverk er ingen selvfølge innen byggeindustrien, men i Blink Hus Bjune er byggelederne, tømrerne og lærlingene stolte av yrket og jobben sin. – Det er viktig å ha forståelse for faget sitt, og å tenke helhet. Den gode snekkeren er nøyaktig, ryddig og har evnen til å se løsninger. Jeg oppfordrer teamet mitt til å tenke selv, og ikke minst til å si i fra hvis de har gjort en feil. Målet vårt er å unngå klager i etterkant, og det er vi så og si forskånet for, smiler Roar Pettersen.

Lars Jørgen Landskaug

Lars Jørgen Landskaug er kun 20 år, men føler seg trygg i rollen som snekker.
– Jeg får tett og god oppfølging, forteller han.

LÆRLING OG BYGGELEDER
I Tønsberg jobber snekker Lars Jørgen Landskaug med en arkitekttegnet bolig. Kun 20 år gammel, og som lærling, har han fått med seg den erfarne tømreren Dionizy Jankiewicz på byggelaget. Dionizy har i en årrekke levert solid håndverk for Blink Hus Bjune.

GOD DIALOG
Håndverkerne er Blink Hus’ stolthet, og nettopp stolthet preger håndverkerne i praktboligen i Holmestrand. Godt styrt av byggeleder Pettersen, som i tillegg til tømrerutdannelse også har studert markedsføring ved Bedriftsøkonomisk Institutt.
– Gode kommunikasjonsevner er viktig. Vi må snakke sammen under hele byggeprosessen. Da får kunden det de ønsker, og vi i byggelaget får utnyttet hverandres erfaring og kunnskap, avslutter Roar Pettersen.

Tove Andersen, Roar Pettersen og Kjetil Gjerde

Tove Andersen og Roar Pettersen har i løpet av knappe seks måneder oppført den flotte boligen, med god oppfølging av markedssjef Kjetil Gjerde i Blink Hus Bjune. Kjetil har sammen med håndverkerne lagt mønsteret i den flotte låvekledningen Møreroyal-impregnert.

Lars Jørgen Landskaug og Geir Kjørum

– Håndverkerne er merkevaren vår! I 2013 innførte vi betegnelsen «Vel utført», som er en garanti for at håndverkerne leverer optimalt, forteller markedssjef i Blink Hus,
Geir Kjørum.

– Håndverkerne skal innfri løfter som andre har gitt på vegne av dem. Da er det viktig at de blir tatt godt vare på, at de blir hørt og at de blir fôret med så mye faglig påfyll som mulig. Blink Hus-kjeden sentralt opplever ytterst få reklamasjoner, og de få sakene som dukker opp blir løst i minnelighet.

– Fornøyde kunder kommer som et resultat av kvaliteten på håndverket. «Vel utført» er et kvalitetsstempel for kundene, men det er også en mulighet til å trekke frem håndverkerne. De betyr alt for omdømmet vårt, sier Kjørum med entusiasme.

– Lars Jørgen er et flott eksempel på en dyktig Blink Hus-håndverker, smiler Geir Kjørum.