Majestetiske Nesøya

Man kommer nær drømmen om å bo i et slott når man velger å bygge denne eneboligen. Bli bedre kjent med fantastiske Nesøya; eneboligen med «wow»-faktor og storslagenhet.


Nesøya er huset for de romslige tomtene, og budsjettene. Her får du det meste du kan tenke deg.

Det ble ikke spart på noe da denne husperlen ble utformet. Arkitekt ved Mestergruppen arkitekter, Jannicke Henriksen, designet Nesøya i samråd med tre andre arkitekter fra Blink Hus, og resultatet ble et storslått hus med ikke bare et vakkert ytre, men med anneks, dobbelgarasje, to trappeløp opp til andre etasje, 5 soverom med garderobe og 3 bad for å oppsummere kort.

Dette huset inneholder de funksjoner og behov de fleste drømmer om. Likevel blir det som oftest tilpasninger da kundene gjerne har klare meninger om hvordan de ønsker å ha sitt nye hjem. De supplerer med praktiske løsninger for å få huset best tilpasset sin livsstil, og dette hjelper vi gladelig til med. Vi tilpasser for tomt, lysforhold, ønsker, behov og kundens måte å leve i boligen på, forteller daglig leder i Blink Hus Ringerike, Bjørn Martin Bakkebø.


Bjørn Martin Bakkebø i samtale med Gunn Holmøy, en av de dyktige arkitektene i Mestergruppen Arkitekter avd. Blink Hus.

Herskapelig husdrøm

Når man trår inn i Nesøya, er det første man blir møtt med en stor åpen hall som virkelig gir et overveldende inntrykk. Hallen har dobbel takhøyde og to trappeløp som leder opp til andre etasje. Store bueformede vinduer gjør at rommene føles lyse og luftige, og gir et svært eksklusivt og herskapelig uttrykk; en stil som tiltaler mange kunder hos Blink Hus, forteller Bjørn Martin Bakkebø.

- Våre kunder som kjøper en bolig som Nesøya, besitter ofte et stort stykke land som ofte ligger landlig til som randsone til de store byene. Et så storslagent hus både fortjener og krever en stor tomt.


En nydelig utgave av Nesøya på en romslig tomt med utsøkt landlig beliggenhet.

Er Nesøya den store husdrømmen for mange?

Nesøya er godt gjennomarbeidet med planløsninger som gir store rom og oversikt. Drømmen kan være Nesøya, men man kan også oppnå samme drøm med for eksempel eneboligene Minde og Sandviken. Vårt utvalg i store og flotte herskapelige hus begrenser seg kun til fantasien, forteller Bakkebø.

Skrevet av Vilde Tinmannsvik, Bennett Reklamebyrå