Storslagen funkis

«Haugesund» er et storslagent, moderne hus med masse lys og luft. Dette er et av de nye kataloghusene til Blink Hus – et hus som har ALT.

. Huset sett fra inngangspartiet.

Huset er veldig fleksibelt med fire soverom og stue både oppe og nede. Her er store vinduer, vinterhage og stor balkong med overbygd terrasse under. Dette er et veldig praktisk hus som krever lite vedlikehold.

IMG7152Jorun Marie Frøyse
Har jobbet i Blink siden 1994 som grafisk designer.
Og velger seg hustypen Haugesund:

.
– Hvem passer huset for?
– Det passer godt for en stor familie med hjemmeboende barn/ ungdommer. Her kan de unge få en egen sone i første etasje, hvor det er stue, bad og tre soverom. I andre etasje er det et flott «master bedroom» med eget bad. Mannen min og jeg hadde fått veldig god plass her, med det er et fantastisk hus å samle storfamilien i!

– Hva liker du spesielt med huset?
– At det er så masse lys og luft inne. Jeg liker den åpne stue/kjøkkenløsningen med åpning mot vinterhagen.
Det er også veldig flott med foreldresoverom som har walkin-garderobe og separat bad. Dobbeltgarasje er også veldig praktisk. Dessuten liker jeg den stilrene arkitekturen med kombinasjonen av liggende kledning og mur.

– Hvordan ville du tilpasset til egne behov?
– Jeg ville lukket første etasje fra andre etasje med skyvedører, slik at vi fikk en egen avdeling nede. Så ville jeg bare ha flyttet inn, huset er perfekt som det er.

– Og innredningen?
– Jeg ville kjøpt moderne, spreke møbler. Men jeg er ikke interessert i å bo i en møbelkatalog – for meg må interiøret ha særpreg og personlighet. Jeg ville ha mikset nytt og gammelt, og jeg ville ha hatt fondvegger med tapet eller kontrastfarger. Jeg ville hatt en moderne trapp med glass- og stålrekkverk og en tøff peis som kunne sees fra hele allrommet i andre etasje. Jeg hadde valgt en lys fargepalett, med noen knæsje fargeklatter som gikk som en råd tråd gjennom huset.
Haugesund natt lett


Haugesund stue
Stue sett mot kjøkken.

Haugesund vinterhage
Her ser du den flotte hagestuen.

Se mer fra huset på:
http://www.blink-hus.no/blinkhus/hus/haugesund