Videoer som hjelper deg på veien mot boligdrømmen

I Blink Hus vet vi hvor spennende det er å starte prosjektet med å bygge din helt egen bolig. Å endelig gi liv til drømmen du har gått med gir en helt fantastisk «klyp meg i armen»-følelse. Vi vet også at det dukker opp mange spørsmål på veien, og nå har vi utviklet noen personlig tilpassede videoer som skal hjelpe deg med noen av svarene.
Kjartan Skjelde er mest kjent som en særdeles dyktig kokk, men det er mange likheter i kvalitesfokuset i hans arbeid, og i vårt arbeid. Det forteller han en god del om i videoene du kan få.

Hvilken tomt bør jeg velge? Kommer banken til å gi meg lån? Hva kan jeg få for mitt budsjett? Hva skjer nå? Dette kan for noen oppleves overveldende, og det forstår vi veldig godt. Nettopp derfor er vi opptatt av å gi deg god hjelp hele veien. Nå har vi utviklet et knippe videoer spesielt til deg, hvor vi har gått sammen med TV-kokk Kjartan Skjelde for å gi deg noen gode svar på noen av spørsmålene du måtte sitte med.

Bestill huskatalogen og få tilsendt din video

Går du med en drøm om å bygge ditt eget hus? Kanskje du ikke vet helt hvordan du skal komme i gang, eller hva neste steg i prosessen er? Når du besøker nettsidene våre og bestiller huskatalogen, vil systemet fange opp hvor du befinner deg i prosessen og sende deg en personlig video basert på din situasjon. Målet med disse videoene er å hjelpe deg videre i prosjektet ditt på et tidspunkt hvor du kanskje ikke vet helt hva du lurer på.


Ivrig etter å komme i gang? Les gjerne vår artikkel: Husbygging – hvor starter jeg?

Blink Hus Valvatne er en av våre dyktige forhandlere. De feiret nylig 120 års-jubileum. Skal du bygge i Stord så blir en av disse din nærmeste kontaktperson. I videoene du får tilsendt blir du bedre kjent med både forhandleren din og kontaktpersonen din.

Vi rådgir deg til de beste valgene for akkurat deg og din situasjon

Blink Hus skal ikke bare hjelpe deg å bygge huset. Vi skal hjelpe deg å gjøre hele prosjektet mulig. Fra det sekundet du melder interesse for å bygge hus, er det vår oppgave å gjøre deg klar over hvilke muligheter du har. Da må vi først sette oss inn i din situasjon. Vi må gå noen meter i dine sko og kjenne hvor det trykker. Deretter kan vi veilede deg innen finansiering, hjelpe deg med å finne den rette tomten, og rådføre deg til hvordan selve huset skal se ut og hvilke funksjoner det skal ha.

«Det er svært viktig for oss i Blink Hus at du som kunde får god hjelp fra du først tar kontakt, til du står med nøkkelen til din nye bolig i hånden. Vi vet hvilke muligheter som finnes der du bor. Med dette som utgangspunkt, rådfører vi deg til de beste valgene for akkurat deg og din situasjon. Det er det lokal kvalitet handler om.»

-Stian Moursund, markeds- og kommunikasjonssjef i Blink Hus

Kanskje en kundetilpasset versjon av eneboligen Tønsberg er det riktige for deg?

Våre personlige videoer kan aldri erstatte den trygge, gode kontakten du har med rådgiveren hos din lokale Blink Hus-forhandler. Det er heller ikke meningen. Videoene skal bare være et hjelpemiddel som gir deg raskt svar på hva neste steg i prosessen er, og som gir deg tips om hva du bør tenke på når du går videre i prosjektet. Får du ikke svar på det du lurer på, er du alltid velkommen til å slå på tråden eller ta turen innom oss.

Slik får du din personlige video

1) Besøk nettsidene våre

2) Bestill huskatalogen

3) Etter noen minutter får du din første film, og ditt navn faktisk er med i filmen :-)

I videoene fra oss vil du blant annet finne ut mer om:

·        Neste steg i prosessen

·        Hvordan vi finner de beste løsningene innenfor ditt budsjett

·        Hvordan du kan finne tomter som ikke har kommet for salg enda

·        Hva din nærmeste Blink Hus-rådgiver kan hjelpe deg med


Vi gleder oss til å hjelpe deg på veien mot din nye bolig!


Les også: Blink Hus – lokal kvalitet.


Skrevet av Hedda Ingeborgvik, Bennett Reklamebyrå