Tjukkebygdvegen, Voss

Leilighet i firemannsbolig - bolig B2 (2. etasje)

Prisantydning 3790000 ,-

Omkostninger 24876 ,-
Totalpris 3814876 ,-
Primærrom 62 m²
Bruksareal 66 m²
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Eieform Selveier

Kontakt

Kai Arne Hårklau Salgsansvarlig Telefon 91601228 E-post kai@vossbyggsenter.no

Boliger

Arealeffektiv leilighet med god standard

Den lettstelte og praktiske leiligheten ligger i andre etasjen på firemannsboligen og har alt på et plan, med en arealeffektiv og smart planløsning. Leiligheten har en ekstra sportsbod i et eget bodhus, like ved leiligheten.Beliggenheten til leiligheten er oppe til høyre på første illustrasjon av boligen.

Leiligheten har en stor, langstrakt gang med tilknyttet bod/garderoberom. Den åpne stue-/kjøkkenløsningen er på 28 kvm med utgang til en romslig terrasse.

Både bad og soverom er av god størrelse. Hovedsoverommet er på 10,7 kvm og har til- rettelagt for garderobe på kortsiden av rommet. Har man ikke behov for to soverom kan én av de benyttes som hjemmekontor, hobbyrom eller trimrom – alt etter hva dine ønsker og behov er.

Firemannsboligen har en krembeliggenhet tett på ved Raundalselva, kort vei fra Palmafossen. Leiligheten er vendt slik at utsikten er rettet direkte mot elveleiet.

I utformingen har det blitt vektlagt at hverdagen skal være både enkel og praktisk. Boligen er godt isolert, har lave felleskostnader og er energieffektiv – noe som også er viktige argumenter for kjøp av nybygg i dagens marked.

Leiligheten har gjennomgående god standard. Har du/dere likevel lyst å gjøre den unik, finnes det flere muligheter for tilvalg og endringer. Jo tidligere man kommer inn i prosjektet, jo enklere er det å gjøre tilvalg. Uansett får du som kjøper en gjennomført standard i leveransen.

Naturskjønn, men sentral beliggenhet

Boligen ligger sentralt med gåavstand til blant annet flere servicetilbud, mat- butikker, barnehager, barneskole og idrettsplass. Bussholdeplass til Voss sentrum ligger kun 350 meter unna boligene. Hvorvidt du liker store ekstrem- sport, utendørs aktiviteter, fantastiske naturopplevelser eller en kombinasjon av alle er Voss en ypperlig plass å bosette seg.

Ekstremsport og aktiviteter utendørs står svært sterkt i Voss. På sommerhalvåret er spesielt rafting, klatring, naturskjønne toppturer paragliding, fallskjermhopp og idylliske badeplasser spesielt populært - både for beboende og turister fra både innland og utland. På vinterstid er det kort vei til både langrennsløyper og større alpinanlegg.

Kort vei til alt du måtte trenge

  • Voss sentrum: 2,9 km
  • Nærmeste butikk: 170 meter
  • Idrettsplass: 650 meter
  • Barnehage: 1,1 km
  • Skole: 400 meter
  • Voss Handelshus: 1 km

Tilpass boligen slik du vil ha den

Vi anbefaler samtlige interesserte å ta kontakt tidlig i prosessen for å kunne sette sitt egne personlige preg på boligen når det kommer til tilvalgsjusteringer. Vi tilbyr tilvalgsløsninger med forskjellige kvalitets- og prisnivåer, slik at du kan sette eget preg på boligen ut fra budsjett og ønsker, uten nødvendigvis å måtte ta stilling til svært bredt tilvalgsspekter. Ta kontakt for mer informasjon og for å vite mer om hvilke muligheter for individuell tilpasning du har.