Tjukkebygdvegen, Voss

Tjukkebygdvegen 19 - tomannsbolig og firemannsbolig med flott utsikt ved elvebredden!

Totalpris 3790000-4790000 ,-
Primærrom 62-104 m²
Bruksareal 66-104 m²
Boligtype Tomannsbolig/Firemannsbolig
Eieform Eier (Selveier)

Kontakt

Kai Arne Hårklau Salgsansvarlig Telefon 91601228 E-post kai@vossbyggsenter.no

Boliger

Velkommen til Tjukkebygdvegen 19

Det er få ting som slår den gode følelsen av ny bolig. Vi har nå for salg både leiligheter i firemannsbolig og en vertikaldelt tomannsbolig, kun 3 km fra Voss sentrum.

Boligene vil ha en krembeliggenhet tett på ved Raundalselva, kort vei fra Palmafossen. Samtlige enheter er vendt slik at utsikten er rettet direkte mot elveleiet.

I utformingen av boligene har det blitt vektlagt at hverdagen skal være både enkel og praktisk. Boligene er godt isolerte, har lave felleskostnader og er energieffektive – noe som også er viktige argumenter for kjøp av nybygg i dagens marked.

Boligene har gjennomgående god standard. Har dere likevel lyst å gjøre den unik, finnes det flere muligheter for tilvalg og endringer. Jo tidligere dere kommer inn i prosjektet, jo enklere er det å gjøre tilvalg. Uansett får dere en gjennomført standard i leveransen.

Naturskjønn, men sentral beliggenhet

Boligene ligger sentralt med gåavstand til blant annet flere servicetilbud, mat- butikker, barnehager, barneskole og idrettsplass. Bussholdeplass til Voss sentrum ligger kun 350 meter unna boligene. Hvorvidt du liker store ekstrem- sport, utendørs aktiviteter, fantastiske naturopplevelser eller en kombinasjon av alle er Voss en ypperlig plass å bosette seg.

Ekstremsport og aktiviteter utendørs står svært sterkt i Voss. På sommerhalvåret er spesielt rafting, klatring, naturskjønne toppturer paragliding, fallskjermhopp og idylliske badeplasser spesielt populært - både for beboende og turister fra både innland og utland. På vinterstid er det kort vei til både langrennsløyper og større alpinanlegg.

Kort vei til alt du måtte trenge

  • Voss sentrum: 2,9 km
  • Nærmeste butikk: 170 meter
  • Idrettsplass: 650 meter
  • Barnehage: 1,1 km
  • Skole: 400 meter
  • Voss Handelshus: 1 km

Tilpass boligen slik du vil ha den

Vi anbefaler samtlige interesserte å ta kontakt tidlig i prosessen for å kunne sette sitt egne personlige preg på boligen når det kommer til tilvalgsjusteringer. Vi tilbyr tilvalgsløsninger med forskjellige kvalitets- og prisnivåer, slik at du kan sette eget preg på boligen ut fra budsjett og ønsker, uten nødvendigvis å måtte ta stilling til svært bredt tilvalgsspekter. Ta kontakt for mer informasjon og for å vite mer om hvilke muligheter for individuell tilpasning du har.

Om Voss Byggsenter

Voss Byggsenter har 30 års erfaring med bygging og salg av boliger og hytter, i og rundt Voss. Dette er en trygghet for deg når du skal kjøpe eller bygge din nye bolig eller hytte. Voss Byggsenter er både forhandler av Blink Hus og Saltdalshytta. Egne lokale snekkere med fagbrev og tett samarbeid med andre lokale underleverandører gjør oss til en trygg og foretrukket samarbeidspartner i nærområdet.

Vi tilbyr en sømløs prosess, enten du ønsker standard enebolig eller arkitekttegnet, fra du presenterer bolig- drømmen til ferdig bygget bolig. Vi ser fram til å høre fra deg, slik at vi kan hjelpe med å realisere deres boligdrøm i Tjukkebygdvegen.