Vikeshagen 35

Hytte med fantastisk beliggenhet i Voss hyttegrend.

Bruksareal 140 m²
Soverom 3
Antall etasjer 2
Boligtype Hytte
Eieform Selveier

Kontakt

Kai Arne Hårklau Selger Telefon 91601228 E-post kai@vossbyggsenter.no

En sjelden mulighet til å sikre seg en hytte i Voss hyttegrend. Hytten har fem soverom og plass nok til hele storfamilien. Tomten ligger perfekt til, med gode solforhold, ski-in-ski-out muligheter og har en av de fineste utsiktene i hele hyttefeltet. Størrelsen på tomten er 1209 kvm.

Om hytten

Solheim er Aurora-utgaven av vår populære Jubileumsmodell vi lanserte i 2019 , med et oppgradert og moderne eksteriør. Her er stua er plassert i vinkelen, med god takhøyde og store vindusflater. Tre gode soverom og et flott kjøkken er plassert i hver sin fløy. Planløsningen inneholder i første etasje også 2 bad og 1 ekstra WC. Adkomsten er lagt til hyttas bakside, og her er det også en romslig utebod. På loftet er det to disponible/soverom, og en loftsstue med et galleri mot stua og utsikten.

Ønsker du å se VR-visning av denne hytta? Klikk her for å gå rundt i hytta fra rom til rom!

NB! Endelig leveranse vil kunne fravike fra plantegninger, illustrasjoner og VR-visning.

Ta kontakt med Kai Arne Hårklau for mer informasjon om prosjektet, pris og området. Her er det førstemann til mølla! Han kan nås på tilf. 91601228

Enkel hyttegrendsprofil

Om området

Vestlandets største skibygd, Voss ligger ca. 1 time og 15 min. kjøring fra Bergen. Voss Hyttegrend ligger idyllisk til med nydelig natur på alle kanter. Området passer perfekt for dem som vil ut og nyte naturen året rundt. På vinteren er det preparerte konkurranseløyper både for klassisk og skøyting. I tillegg er det flotte turløyper for dem som vil gå mer på tur. Lysløypen som går rundt stadionanlegget har asfaltert dekke, og når det ikke er snø er den i bruk med rulleski.

Voss Hyttegrend er lokalisert i et unikt område, det er ikke uten grunn at det på folkemunne kalles "Vestlandets svar på Nordmarka". Det er få steder på Vestlandet man har nypreparerte langrennsløyper rett utenfor hyttedøren. Området er et populært rekreasjonsområde og blir brukt året rundt av turgåere, orienteringsløpere, terrengsyklister og skigåere.

Dersom man ønsker å kjøre alpint er det bare ca. 15 min til Voss Resort som har en fantastisk beliggenhet på Voss med flotte utsiktsforhold, nydelig natur og et mangfoldig aktivitetstilbud for liten og stor hele året. Voss Fjellandsby er også et meget flott og attraktivt skianlegg bare ca. 30 min. kjøring fra Voss.

Se løypekart på: www.skivoss.no
Se også: www.skisporet.no for oppdatert løype info.
Se video av området på: www.vosshyttegrend.no

Voss som destinasjon har et bredt aktivitetstilbud med bl.a. golfbane, fjellvandring, jakt og fiske, rafting og elvepadling, fjellklatring, vindtunnel, bading i elv og vann, utebasseng, samt et mangfold av luftsportsaktiviteter. Bygden har et sjarmerende sentrum med et godt utvalg av butikker og servicetilbud.
Voss har også en rekke velkjente festivaler og arrangement rettet mot barn, voksne og ungdom. Mest kjent er fotballturneringen Voss cup, Ekstremsportveko, VossaJazz, Smalahovesleppet, Osafestivalen og Worldcup freestyle.

Bygden har i tillegg et sjarmerende sentrum med et godt utvalg av butikker og servicetilbud. Voss er definitivt en helårsdestinasjon.

Adkomst

Fra Voss sentrum kjører en mot Palmafossen, ta til høyre mot Brynali/Skutle. Følg veien. Fra sentrum er det ca. 9 km.
Se www.skivoss.no for nærmere beskrivelse. Hytten vil ha vinterbrøytet vei.