Gulv / Ildsted / Trapp

Schiedel

Schiedel er markedsleder og største leverandør av skorsteinsystemer over hele verden.

Schiedel har siden 1996 levert piper til det norske markedet og er representert med egne selskaper i de andre nordiske landene også
Schiedel har nå lansert en ny serie ildsteder med skjult tilluftskanal av merkene CURVE og RADIUS fra produsenten Heat & Glo i USA. De er endel av Heart & Home Technoligies som er en av verdens største produsenter av ildsteder for gass, pellets og ved.

CURVE og RADIUS peisovner har et moderne og tiltalende design. Begge modellene leveres i flere varianter. RADIUS med eller uten luke. CURVE leveres med stålfront eller glassfront. CURVE 300 har sideglass som gir maksimalt innsyn. I kombinasjon med Schiedel sin Permeter Vent Stålpipe med tilluft blir innstallering raskere, inneklima bedre og oppfyring enklere.

Avansert og rentbrennende forbrenningsteknologi gjør CURVE og RADIUS peisovner til miljøvennlige og effektive oppvarmingsalternativer. Passer perfekt i nye moderne boliger som har behov for direkte frisklufttilførsel og lavere oppvarmingsbehov på grunn av tette hus.

Peisovnene har ekstra bredt brennkammer for å kunne brenne liggende bål. Alle modellene er CE-merket og SINTEF godkjente.

Les mer på vår hjemmeside http://schiedel.no/