Smarthusteknologi

Rackit

Rackit kan hjelpe deg med smarthusteknologi i ditt nye hjem.

Rack of brands

Rackit samler dine favoritt produkter i et helhetlig design i Rackit Mediarack.

Smartere hjemmesikkerhet

Brann og innbrudd er noe vi alle ønsker å unngå. Rackit Smart alarm fra Alarm.Com er markedets eneste forsikringsgodkjente smartalarm med full hjemme automasjon. Alarm.Com er en prisbelønnet løsning med over sju millioner brukere på verdensbasis. Løsningen gir deg også tilgang til en rekke andre smartprodukter som kamera overvåking, lys- og varmestyring m.m.

Dørtelefon med kamera

Når noen ringer på, vil Skybell dørtelefon med kamera la deg se hvem det er ­– samme hvor i verden du befinner deg. Du kan prate toveis med den besøkende, og låse opp ID Lock Smart dørlås om du ønsker det fra din Alarm.Com APP

Lys og varmestyring

Komfort, miljø og sparte penger. Passe varmt, perfekt belysning – og lavere strømregning. Sånt blir det god stemning av!

TV-sone uten en tråd

Null ledninger, storskjermen din på plass rett på veggen uten selskap av TV Benk med bokser og ledningskaos. Rackit løser det tekniske på en måte som gjør at du sitter igjen med nytelsen og bare det!

Multirom og integrerte høytalere

Lyd skal høres, ikke sees. Med høyttalerne fra Monitor Audio integrert i taket eller i veggen, for deg som ønsker en diskret løsning og en optimal lydopplevelse i samme pakke!

Wifi fra markedsleder Unifi

Det er viktig å ha optimal wifi dekning i din nye bolig. Alle innvendige rom, terrasser og garasjen må vurderes. Her er god planlegging halve jobben. Rackit leverer Wifi-løsning tilpassete din boligtype, for optimal wifi-dekning.

Alarmtjeneste

Alle våre alarmer kan knyttes direkte til Nokas og Brannvesenets alarmmottak med tilhørende utrykningstjenester. Rackit gir deg frihet til å sette sammen din egen tjeneste etter behov, til markedets laveste priser.

Kontakt oss, eller se våre hjemmesider for mer inspirasjon https://www.rackit.no/